Kanta-asiakkuus

YLLÄTYSETUJA & LOISTAVAA ASIAKASPALVELUA!

Meillä kanta-asiakkuus tarkoittaa henkilökohtaisempaa asiakaspalvelua. Kanta-asiakkaana sinulle luodaan oma asiakastili, johon kaikki ostoksesi malli- ja kokotietoineen tallentuvat. Näiden tietojen perusteella voimme halutessasi suositella juuri sinulle sopivia tuotteita ja kokoja, kun seuraavan kerran asioit meillä myymälässä tai verkossa. Voit tarkistaa lempiliivisi koon helposti myös itse kirjautumalla tilillesi verkossa. Ei siis enää kadonneita kokolappuja tai mielessä pidettäviä numerosarjoja - kaikki tarvittava tieto on meillä tallessa!

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme uutiskirjeen välityksellä silloin tällöin myös yllätysetuja. Saadaksesi edut käyttöösi sinun tulee tilata uutiskirjeemme. Uutiskirjeessä saat ensimmäisten joukossa tietoa myös kampanjoista, tarjouksista ja tapahtumistamme.

NÄIN LIITYT

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi luomalla asiakastilin joko verkkokaupassa tai myymälässämme. Tilin luomiseen tarvitaan ainoastaan nimi ja toimiva sähköpostiosoite, verkkokaupassa lisäksi salasana. Tärkeää on, että käytät tilatessasi aina samaa sähköpostiosoitetta, jotta ostohistoriasi tallentuu yhdelle ja samalle tilille.

Verkkokaupassa voit luoda tilin klikkaamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa ihmishahmoa. Mobiilinäkymässä hahmo löytyy vasemman yläkulman valikosta. Aina kun teet ostoksia verkossa, muistathan kirjautua sisään, jotta ostoksesi tallentuvat. Jos haluat myös saada kanta-asiakkaille suunnattuja yllätysetuja, tilaa uutiskirjeemme verkkokaupan etusivulta.

Myymälässä kanta-asiakastili luodaan kassalla ja samalla voit tilata uutiskirjeemme. Muistathan jatkossa mainita kassalla nimesi, niin tallennamme ostoksesi tilillesi.

USEIN KYSYTTYÄ

Ei, kanta-asiakkuus on täysin maksuton.

Perustettaessa kanta-asiakkuutta myymälässä asiakkaalle ei luoda salasanaa. Jos haluat jatkossa tehdä ostoksia verkossa tai tarkistaa siellä ostohistoriasi, sinun tulee luoda olemassa oleva tilisi ikään kuin uudelleen, jotta voit valita itsellesi salasanan. Eli valitse "Luo tili" ja kirjoita etu- ja sukunimesi ja SAMA sähköpostiosoite, jonka olet antanut myymälässä tiliä perustettaessa. Saman sähköpostiosoitteen käyttäminen on tärkeää, sillä järjestelmä tunnistaa asiakkaat sen perusteella.

Voit. Mikäli et halua olla enää kanta-asiakkaamme, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen palvelu@svea-aalto.fi ja ilmoittaa asiakkuuden perumisesta. Voit kertoa asiasta myös myymälässä. Huomaathan, että siinä tapauksessa asiakastilillesi tallentuneet malli- ja kokotiedot häviävät.

Jos haluat perua uutiskirjetilauksesi, jokaisen uutiskirjeen lopusta löytyy linkki uutiskirjeen peruuttamiseen.