Tarinamme

Svea Aallon tarina on kolmen sukupolven, mummoni, äitini ja minun mittainen tarina, joka alkaa vuodesta 1949. Mummoni, tyttönimeltään Svea Aalto, työskenteli tuolloin synnyinkaupungissaan Turussa alusvaatetehdas Silon konttorissa, kun tehtaanjohtaja tarjosi työntekijöilleen mahdollisuutta lähteä perustamaan alusasumyymälöitä eri puolille Suomea. Yön yli mietittyään nuori Svea teki rohkean päätöksen ja muutti pohjoiseen avatakseen omaa nimeään kantavan myymälän Kemiin. Yrityksemme on siis saanut seurata ja osaltaan myös vaikuttaa naisten alusasupukeutumisessa tapahtuneisiin muutoksiin yli seitsemän vuosikymmenen ajan. Kukin meistä kauppiassukupolvista on tehnyt työtään omalla käsialallaan, mutta Svea Aallon tavoitteena on aina ollut tarjota asiakkailleen laadukkaita tuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua.


Naisten alusasupukeutumisen erikoisliikkeenä valikoimaamme kuuluvat itseoikeutetusti alusasut, kuten rintaliivit, alushousut ja muotoilevat alusasut. Olennaisena osana valikoimaamme ovat myös uima-asut, yö- ja oloasut sekä sukkatuotteet. Niin kivijalkamyymälästä kuin verkkokaupastammekin löydät laajan kirjon eurooppalaisia brändejä, joista jokainen on valittu meille syystä. Etsiessämme uusia tuotemerkkejä ja tuotteita valikoimaamme, kuuntelemme asiakkaitamme ja lopulliseen valintaan vaikuttavat materiaalien laadukkuus, tuotteiden istuvuus sekä tuotannon vastuullisuus.


Me Svea Aallossa toivomme, että meille on mukava ja helppo tulla. Meille on erityisen tärkeää, että meiltä lähtiessään jokainen asiakas tuntee tulleensa arvostetuksi ja kohdatuksi omana itsenään. Toivomme myös, että onnistumme aina uudelleen yllättämään asiakkaamme ammattitaitoisella palvelullamme - kun tunnemme tuotteemme, ja usein myös asiakkaamme, voimme suositella juuri heille sopivia tuotteita.


Minä & työntekijäni teemme työtämme suurella sydämellä ja toivomme, että se välittyy myös sinulle!


Terveisin,

Riia